Zjišťovali jsme se za vás - pračka Ariston AQ8F 492 U

31.05.2012 15:12

Spotřebitelé se často ptají, jakou pračku vybrat, aby dlouho vydržela a splnila všechny nároky. Pokud chceme nezaujatý názor, nejlepší je zeptat se těch, kdo s různými pračkami přichází do styku denně – opravářů a servisních techniků.

Kvalita z Itálie

Námi oslovení odborníci shodně chválí pračku Ariston. Prý mají minimální poruchovost a v případě, že se přeci jen náhodou něco pokazí, stačí jen vyměnit nějakou drobnou součástku a pračka vesele funguje dál několik dalších let. Dílenské zpracování pračky je poctivé a kvalitní, jedná se totiž o tradiční italskou značku.

Když jsme se ptali na konkrétní model, dostali jsme zajímavý tip - Ariston AQ8F 492 U. Proč právě tato pračka? Má prý ve své objemové třídě (bez problémů se do ní vejde až 8 kg prádla) takřka nejnižší spotřebu a nejpropracovanější nabídku předvolených programů.

Ze zkušenosti žen, které tuto pračku vlastní, jsme se dozvěděli především, že je opravdu tichá a výkonná.

Chytré praní

Co pračka Ariston AQ8F  492 U ve skutečnosti umí?

  • 9 speciálních pracích programů (praní vlny, intenzivní praní, košile, hedvábí…)
  • Přídavné máchání
  • Odložený start praní
  • Kontrolu vyváženosti praní

Navíc má označení energetické účinnosti A++ a spotřebu vody jen 69 litrů při plném provozu.

Pro většinu domácností pračka Ariston představuje ideální poměr ceny a výkonu. Navíc máte vždy jistotu autorizovaného servisu. Značka patří pod stejného výrobce jako spotřebiče Indesit, takže se můžete obrátit na jejich servis.

pračka Ariston AQ8F 492 U