Ženy radí: Lednice Ariston nebo Indesit?

12.04.2012 13:55

 Co je pro vás rozhodující při koupi ledničky? Spotřeba elektrické energie? Vnitřní uspořádání? Cena? Každý máme jiná očekávání, pokud jde o domácí spotřebiče. Při koupi nové lednice doporučujeme vsadit na klasické značky. V dnešní recenzi porovnáme chladničky značek Indesit a Ariston.

Obě značky pochází z výroby společného italského výrobce. Přesto mezi výrobky Ariston a Indesit najdeme určité rozdíly. Která značka lépe uspokojí vaše potřeby?

Kvalita za rozumnou cenu

Pokud se vám do lednice nechce investovat žádné horentní sumy, může pro vás lednice Indesit být tou pravou. Kvalitní dílenské zpracování, chytré členění vnitřního prostoru a nízká spotřeba, to jsou hlavní výhody chladniček této značky.

Ovšem pozor, pro zachování nízké potřeby je potřeba lednici pravidelně odmrazovat. Přebytečná vrstva ledu může náklady na elektrickou energii výrazně navýšit.

Prostý a klasický design zapadne do každé kuchyně. Chladničky Indesit jsou ideální pro ty, kteří netráví v kuchyni příliš času a chtějí zkrátka spolehlivý neporuchový spotřebič.

lednice indesitchladnička indesit

zdroj: www.elektroslevy.cz

Estetika a skvělé funkce

Na první pohled výrazné a vkusné, na používání praktické a příjemné, přesně takové jsou lednice Ariston. Nepatří sice mezi nejlevnější, přesto jde o spotřebiče, které si může běžná domácnost dovolit. Lednice srovnatelné kvality seženete obvykle mnohem dráž, než výrobky této značky.

Domácnosti, které vsadily na Ariston, nejvíce oceňují prostorný fresh box, který udrží zeleninu čerstvou a dokáže ji uchránit před načichnutím od ostatních potravin. Systém No Frost zajišťuje, že se v lednici netvoří námraza a potraviny se zchladí rychleji.

Díky velkému objemu a zároveň standardní spotřebě představují chladničky Ariston chytrý kompromis mezi klasickou chladničkou a dvoudveřovou, tzv. americkou lednicí. Proto je chválí především rodiny s dětmi a domácnosti o mnoha členech.

lednice ariston

zdroj: www.elektroslevy.cz