Sporák, ze kterého vám bude pizza chutnat víc než z pizzerie

26.03.2012 10:22

Pokud hledáte levný, avšak kvalitní, spolehlivý a úsporný sporák, mohl by vás zaujmout kombinovaný model Amica GEM 5343 D Eco. Sporák spojuje výhody elektrické trouby a plynových hořáků. Spojení plynu a elektriky je totiž naprosto klíčové, výhodné a rozumné.

 

U hořáků oceníte rychlost, s jakou ohřejí pokrmy a také jejich perfektní regulovatelnost. Plynová část sporáků rovněž šetří vaši peněženku. Hořáky fungují na maximum okamžitě a po jejich vypnutí neuniká zbytečně teplo – na rozdíl od elektrických plotýnek.

 

Sporák Amica GEM 5343 D Eco se chlubí také vysoce ekonomickým i ekologickým systémem OPTI Gas. Čeho tímto sytémem docílíte? Ve výsledku finanční úspory. OPTI Gas totiž sníží spotřebu plynu až o 12%. Jak? Speciální hořáky se přizpůsobí velikosti nádoby a vy tak plynem zbytečně neplýtváte. Velký, malý i dva středně velké hořáky navíc disponují bezpečnostními pojistkami, samozřejmostí je potom elektrické zapalování.

 

U elektrické trouby zase přivítáte, že připravované pokrmy upeče naprosto rovnoměrně a nevysuší je. Čím to? Trouba je snadno regulovatelná. Sporák Amica má navíc rovných 8 funkcí: vedle funkce grilu tak třeba přivítáte program určený speciálně na přípravu pizzy. Buďte si jisti, že domácí pizza z trouby Amica překoná i gastronomické výtvory z nejvyhlášenějších italských pizzerií.

 

S kombinovaným sporákem Amica budete moci propustit uzdu své gastronomické fantazii na maximum. Pokud náhodou znečistíte vnitřek trouby, neděste te. Díky funkci Easy Clean vyšistíte prostor doslova jedním tahem. Trouba bude novotou zářit konstantně.

 

Kombinovaný sporák Amica GEM 5343 D Eco se rychle stane vaším neocenitelným pomocníkem. Pomocníkem, jehož služeb budete využívat denně. Pomocníkem, se kterým už nedělní oběd (i s bábovkou) nikdy nepřipálíte.

 

Sporák je navíc ideální volbou i v současné nelehké ekonomické situaci. Díky výše zmíněné funkci OPTI Gas ušetříte peníze za plyn. A hřát vás může i to, že napomůžete ochraně životního prostředí.

 

kombinovaný sporák amica

zdroj: www.dobreelektro.cz