Nejlepší vestavené spotřebiče: vítězem je Baumatic

29.02.2012 16:04

 

Na základě zkušeností mnoha uživatelů jsme vybírali toho nejlepšího výrobce vestavných kuchyňských spotřebičů. V této kategorii podle českých hospodyněk zvítězila firma Baumatic.

 

Původně britská značka figuruje na českém trhu již od roku 1999. Dříve se značka specializovala na výrobky pro profesionální kuchaře a své zkušenosti pak zúročila při navrhování spotřebičů do domácnosti. Čím tedy spotřebiče Baumatic české spotřebitele tak zaujaly?

Cení se nízká poruchovost

Podle průzkumů a recenzí vynikají kuchyňské spotřebiče Baumatic spolehlivostí, která je v příslušné cenové třídě naprosto jedinečná. Často je Baumatic označován za „mercedes mezi spotřebiči“. Ale buďme konkrétní. Za co tedy sklízí Baumatic chválu?

  • nízká poruchovost: Spotřebiče slouží roky bez nutných servisních zásahů.
  • praktická řešení: Výrobky se snadno udržují čisté, vnitřní prostory myček jsou prakticky řešené, digestoře tiché apod.
  • elegance a kvalitní materiály: Spotřebiče Baumatic jsou celosvětově ceněny pro svůj precizní design. Nerez, sklo a jiné odolné materiály zajišťují, že spotřebiče nejen dlouho vydrží, ale navíc krásně vypadají.
  • chytré funkce: I přesto, že jsou výrobky Baumatic cenově dostupné, mají širokou škálu praktických funkcí, které vám zpříjemní jejich používání.

 

Reference k nezaplacení

Obecně platí, že při výběru kuchyňských spotřebičů je vhodné se orientovat nejen podle parametrů, ale i podle osobních doporučení. Před nákupem se proto poptejte po známých, nebo projděte internetové diskuse. Napoví vám, jestli vám bude daný spotřebič vyhovovat.